top of page

Over Ons

Waar Zorg, Expertise en Groei Samenkomen

Bij Zen Mind Beautiful Body draait alles om jouw welzijn en schoonheid, zowel van binnen als van buiten. Alexandra, de trotse eigenaresse van de salon, heeft niet alleen een passie voor schoonheidsbehandelingen, maar ook voor persoonlijke ontwikkeling en creativiteit. Naast de verwennerij van traditionele schoonheidsbehandelingen, bieden we ook inspirerende workshops op het gebied van zelfontplooiing en kunst. Onze salon is een plek waar zorg, expertise en groei samenkomen om een holistische ervaring te creëren.

De huiselijke sfeer van de salon en de creatieve ruimte voor workshops creëren een omgeving waarin je je direct op je gemak voelt. Hier ben je geen klant, maar een gewaardeerde gast die wordt verwelkomd in een ruimte die ontworpen is om jouw comfort, ontspanning en creativiteit te bevorderen.

 

Het gaat ons niet alleen om uiterlijke schoonheid, maar ook om innerlijke balans, rust en persoonlijke ontwikkeling. Wij nodigen u uit om uzelf te trakteren op een moment van rust, zorg en groei in onze salon in Breda. Boek vandaag nog en laat ons voor u zorgen, zodat u kunt genieten van een mooi lichaam en geest in harmonie, en de mogelijkheid om uzelf te ontdekken en te ontwikkelen via onze inspirerende workshops.

bottom of page