top of page

Holistisch Therapie

Bij ZenMindBeautifulBody bieden we een holistische benadering van therapie, gericht op de onderlinge verbondenheid van geest, lichaam en spirit. Onze diensten omvatten familieopstellingen, Reiki, meditatie en zelfontwikkelingsprogramma's. Wij geloven dat ware genezing van binnenuit komt, en ons doel is om een voedende omgeving te bieden waarin onze cliënten hun innerlijke zelf kunnen verkennen en hun ware weg naar welzijn kunnen vinden.

Kunst workshop breda, Work, Meditatie workshop bredashop zelf ontwikkeling breda, Holistische  Therapie, Familie opstelling, Reiki therapie, Geïntegreerde Holistische Therapie

In onze instelling zoeken we naar manieren om de levenskwaliteit en ervaringen van onze klanten te verbeteren vanuit een holistisch perspectief. Op deze manier werken we op het onderbewuste niveau met verschillende technieken: familieopstellingen en bioneuro-emotie. We gaan op zoek naar de oorsprong van ongemakken, moeilijke situaties en blokkades in ons levensverhaal en begeleiden hen om manieren te vinden om nieuwe wegen en een ander perspectief te bieden voor lastige situaties, blokkades of zelfs symptomen. Dit staat in contrast met wat onze overtuigingen, ingesleten patronen en het familie- of collectieve systeem ons door de jaren heen en generaties heen hebben opgelegd.

Daarnaast werken we met verschillende tools om onze energie in balans te brengen. Hiervoor maken we gebruik van meditatie en reiki. Op deze manier helpen we bij het deblokkeren van energiecentra die, als gevolg van bepaalde situaties en levenservaringen, geblokkeerd kunnen raken of sluiten, waardoor de energiestroom op die punten afneemt en zelfs ziektes of neerslachtige gemoedstoestanden kunnen ontstaan.

bottom of page